Opsporingsbericht Henk van Ravenhorst op regionale TV - GelreNieuws.nl

Opsporingsbericht Henk van Ravenhorst op regionale TV

Geplaatst op 6 januari 2010, om 19:58 uur

Henk van RavenhorstBEEKBERGEN/EERBEEK – Via de regionale televisie heeft de politie woensdagavond een opsporingsbericht verspreid in de vermissingszaak van Henk van Ravenhorst.

Een rechercheteam van de politie Noord- en Oost-Gelderland onderzoekt sinds 30 december 2009 de vermissing van de 48-jarige Henk van Ravenhorst uit Beekbergen. Het vermoeden bestaat dat de autohandelaar op dinsdag 29 december 2009 tussen 16.30 en 17.30 uur het laatst bij een pand aan het Kerkpad in Eerbeek is geweest. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van Van Ravenhorst. De politie heeft een onderzoek in het pand ingesteld en de eigenaar van het pand is verhoord.

De politie vraagt de kijkers of zie iets opvallends gezien hebben in de buurt van het pand aan het Kerkpad in Eerbeek. Daarnaast wil de politie graag in contact komen met kijkers die na 17.30 uur op 29 december 2009 de vrachtwagencombinatie van Van Ravenhorst, een blauwe Mercedes Sprinter met daarachter een aanhangwagen een zogenaamde dubbelasser (zie onderstaande foto) in of in de omgeving van Eerbeek hebben gezien?

Een foto van de 17 meter lange vrachtwagencombinatie van Henk van Ravenhorst.

De vrachtwagencombinatie die in totaal 17 meter lang is, is vervolgens aan de Arnhemseweg in Beekbergen bij de woning van de vermiste man geparkeerd. Kort daarvoor is de autoambulance gezien in Eerbeek en in het centrum Beekbergen. Het is nog niet duidelijk wie in Eerbeek en in Beekbergen in de auto heeft/hebben gezeten. Indien u daar informatie over heeft, dan is uw tip welkom bij het rechercheteam via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0800 – 7000.

Zie ook: – Nieuwsoverzicht vermissing Henk van Ravenhorst