Politie onderzoekt ernstige mishandeling in woning Ulft

Geplaatst op 6 januari 2010, om 17:59 uur

ULFT – De politie is met een uitgebreid onderzoek bezig en vraagt tips over de ernstige mishandeling van een 58-jarige vrouw. Het feit deed zich voor in de nacht van donderdag op vrijdag 1 januari 2010 in een woning aan de Sleegstraat in Ulft.

Tips kunnen doorgegeven worden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000.

Het incident werd op vrijdag 1 januari in alle vroegte bij de politie gemeld. Het slachtoffer bleek in haar woning mishandeld te zijn en gezien haar letsel is zij direct naar het ziekenhuis overgebracht en opgenomen.

De politie is direct een technisch onderzoek gestart en getracht werd buurtbewoners te benaderen voor een verklaring. Gezien het vroege tijdstip en het moment van Oud op Nieuw bleef de informatie in de eerste uren erg gering.

Het slachtoffer kon in eerste instantie nog niet uitgebreid worden verhoord, maar heeft inmiddels een verklaring afgelegd. Zij is, zo blijkt uit een eerste onderzoek, rond 04.30 uur in haar woning mishandeld. Een onbekende jongeman had de voordeur vernield en was de woning binnengedrongen. De vrouw is vervolgens met een hard voorwerp op haar hoofd geslagen. Bij het afweren van de slagen heeft zij ook ernstig letsel aan haar armen opgelopen. Hierna is de jongeman weggevlucht.

De vrouw heeft eerst contact gelegd met een bekende en korte tijd later werd de politie gebeld. De politie heeft de afgelopen dagen, naast het opnemen van een verklaring van het slachtoffer, meerdere buurtbewoners gesproken tijdens een buurtonderzoek. Dit is nog niet afgerond. Het is nog onbekend of er iets uit de woning wordt vermist.