+ Gestolen spullen in bos teruggevonden - GelreNieuws.nl

+ Gestolen spullen in bos teruggevonden

Geplaatst op 2 maart 2010, om 16:42 uur

DIDAM – De politie doet onderzoek naar een woninginbraak aan de Smallenstraat in Didam. Hier werd tussen woensdag 24 februari en zondag 28 februari ingebroken. Een deel van de gestolen goederen werd later teruggevonden in een bosgedeelte ter hoogte van Nieuw Dijk.

De politie kreeg zondagmiddag de melding dat er goederen in het bovengenoemde bosgedeelte waren aangetroffen die vermoedelijk van diefstal afkomstig waren. De politie stelde een onderzoek in en de spullen bleken afkomstig uit een in de buurt gelegen woning aan de Smallenstraat in Didam. Hier was in bovengenoemde periode ingebroken. De goederen betroffen voornamelijk geluids- en beeldapparatuur. De bewoner mist uiteindelijk nog steeds een televisie en diverse sieraden. De politie roept getuigen op die iets gezien hebben dat mogelijk met deze zaak in verband kan worden gebracht, te bellen met 0900-8844.

Inbraak opslagloods sociale werkplaats

DOETINCHEM – In een opslagloods van een sociale werkplaats aan de Terborgseweg in Doetinchem is in het weekend van zondag 28 februari ingebroken. Er werden diverse bosmaaiers en kettingzagen uit de loods weggenomen.

De politie kreeg maandagochtend de melding van de inbraak. Men is de loods binnengekomen door een deur te forceren. De loods staat op een afgesloten terrein. Men heeft het hekwerk vernield om zo op het terrein te komen. Het is nog niet bekend hoeveel en welke goederen er precies vermist worden. In ieder geval mist men kettingzagen, bosmaaiers en divers tuingereedschap. De politie heeft de inbraak in onderzoek.

Grote buit bij woning inbraak

DOETINCHEM – Bij een woning aan Wildenborch in Doetinchem is maandag 1 maart ingebroken. Er worden diverse laptops, geld en sieraden vermist.

De bewoner ontdekte de inbraak bij thuiskomst. Hoe men is binnengekomen is nog niet helemaal duidelijk. De bovenstaande goederen werden weggenomen. De politie heeft de inbraak in onderzoek en vraagt mensen die mogelijk iets gezien hebben, te bellen met 0900-8844.