+Bestuurder busje rijdt door na aanrijding - GelreNieuws.nl

+Bestuurder busje rijdt door na aanrijding

Geplaatst op 22 april 2010, om 19:39 uur

WINTERSWIJK – Op zondag 18 april vond er een aanrijding plaats op de Berberislaan in Winterswijk tussen een 10-jarige fietsster en een automobilist. De politie is op zoek de bestuurder van een oranje bestelbusje en getuigen van de aanrijding.

Het Winterswijkse meisje fietste omstreeks 18.45 uur op de Berberislaan in Winterswijk en zag op de linkerweghelft een oranje bestelbusje stilstaan. Toen zij het busje passeerde, trok dit op en raakte hierbij het stuur van het meisje. Hierdoor kwam zij ten val en raakte ze lichtgewond. De bestuurder van het bestelbusje is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Mogelijk heeft de bestuurder de aanrijding niet opgemerkt.

De politie is op zoek naar getuigen en naar de bestuurder van het bestelbusje en vraagt hen contact op te nemen via 0900-8844.

Poging straatroof

DOETINCHEM – Op woensdagavond 21 april is een 54-jarige man het slachtoffer geworden van een poging tot straatroof op de Appelbloesem in Doetinchem. De man werd door een drietal jongens bedreigd met een steekwapen.

De Doetinchemmer had omstreeks 21.55 uur geld gepind bij een pinautomaat in winkelcentrum de Bongerd. Samen met zijn hond liep hij terug naar huis, toen hij op de Appelbloesem tegengehouden werd door drie jongens. Eén van deze jongens had een steekwapen bij zich en bedreigde de man hiermee en vroeg om zijn geld. Toen het allemaal te lang duurde, zijn de jongens ervan doorgegaan richting de Fruitweg.

Het signalement van de jongen met steekwapen luidt als volgt: blanke jongen rond de 20 jaar oud, tussen de 1.70 en 1.75 meter lang, tenger postuur en een lang gezicht. Hij droeg een donkere jas tot op de heupen en had een zwarte sjaal om. De andere twee daders waren ook blanke jongens rond de 20 jaar oud, tussen de 1.75 en 1.80 meter lang en droegen donkere kleding. De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar getuigen van het voorval. Men kan contact op nemen met de politie via 0900-8844.

Aangehouden voor lopen over spoor

TERBORG – De politie heeft op donderdag 21 april een 17-jarige jongen aangehouden op het station in Terborg omdat hij over het spoor liep. Ook beledigde hij de agenten die hem hiervoor staande hielden.

Agenten hielden de jongen staande op het station in Terborg, omdat hij over het spoor rende. Toen de agenten de jongen vervolgens om zijn ID vroegen, weigerde hij eerst om deze af te geven en begon hij de agenten te beledigen. De jongen aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor is en het opmaken van een proces-verbaal is hij heengezonden.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com