+ Bijna tweehonderd bestuurders te hard in Hengelo - GelreNieuws.nl

+ Bijna tweehonderd bestuurders te hard in Hengelo

Geplaatst op 30 april 2010, om 12:40 uur

HENGELO (G.) – Op donderdag 29 april heeft de politie een verkeerscontrole gehouden aan de Kruisbergseweg in Hengelo (Gld.).

De controle vond plaats tussen 08.00 en 14.30 uur. Op deze weg geldt een maximum snelheid van 80 kilometer per uur. Er zijn 198 processen verbaal opgemaakt voor overtreden van de maximum snelheid. De hoogst gemeten snelheid betrof een motorrijder die met 168 kilometer per uur reed.

Geen gordel en veel te hard

VELDHOEK – De politie heeft donderdag 29 april tijdens een verkeerscontrole aan de Veldhoekseweg in Veldhoek (gemeente Bronckhorst) een 19-jarige automobilist uit de gemeente Hof-Van-Twente bekeurd. Hij heeft de toegestane snelheid overtreden en droeg geen autogordel.

De man is rond 9.15 uur staande gehouden door de politie. Het betreft een beginnend bestuurder. Hij reed 119 kilometer per uur waar 80 kilometer per uur is toegestaan. Daarnaast droeg hij geen gordel. De man heeft een bekeuring gekregen.

Forse schade door brand bij woning

HENGELO – In de nacht van donderdag op vrijdag 30 april is aan de Berkenlaan in Hengelo (Gld.) brand geweest. Een auto, carport en een gedeelte van de tuin hebben in brand gestaan. De naastgelegen woning is door toedoen van de brandweer gespaard gebleven.

Vermoedelijk is de brand rond 01.30 uur ontstaan. De bewoners van de woning zijn ongedeerd. De politie heeft de brand in onderzoek en is op zoek naar getuigen. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com