+ Jongetjes (6) in botsing met auto - GelreNieuws.nl

+ Jongetjes (6) in botsing met auto

Geplaatst op 30 april 2010, om 12:45 uur

APELDOORN – Op donderdag 29 april zijn aan de Oranjestraat in Apeldoorn twee fietsers (uit Apeldoorn, beide zes jaar) in botsing gekomen met een personenauto.

De jongens op de fiets kwamen rond 19.30 uur vanuit een zijstraat en kwamen in botsing met de personenauto en kwamen beide ten val. Eén jongen is met onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Voor zover bekend is de 27 jarige automobiliste niet gewond geraakt.

Twee mannen aangehouden na mishandeling

APELDOORN – Op donderdag 29 april is aan de Sprengenweg in Apeldoorn rond 19.00 uur een 52-jarige man uit de gemeente Apeldoorn mishandeld. De politie heeft twee verdachten aangehouden.

Het slachtoffer reed in een auto (cabrio) op de Sprengenweg in Apeldoorn waar drie personen op de middenberm stonden. Zij maakten opmerkingen richting het slachtoffer en gooiden een bierblikje naar zijn hoofd. De man uit Apeldoorn stopte zijn auto en vroeg waarom ze dat deden waarop de man in elkaar werd geslagen. Meerdere getuigen zagen de mishandeling en zijn er tussen gesprongen. Het slachtoffer is met diverse verwondingen en kneuzingen voor nader onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. De politie heeft twee verdachten aangehouden. Het gaat om een 26-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 23-jarige man uit Apeldoorn. Beiden zijn ingesloten voor nader verhoor. De politie is nog op zoek naar de derde verdachte.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com