+ Tweetal aangehouden na diefstal bromfiets

Geplaatst op 25 april 2010, om 16:16 uur

ZUTPHEN – De politie in Zutphen heeft in de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 twee mannen van 26 en 21 jaar uit Deventer aangehouden op verdenking van diefstal van een bromfiets.

Politieagenten kregen rond 00.45 uur de melding dat vier personen zich verdacht gedroegen bij de Aert van Nesstraat. Toen de politieagenten ter plaatse kwamen, renden twee verdachten weg, de andere twee reden weg op een bromfiets. De politie kon deze twee op de gestolen bromfiets even later aanhouden op de Kappijne van de Coppellostraat. De verdachten zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Daar zijn ze ingesloten voor nader verhoor.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Fietsster gewond, automobilist onder invloed

LOCHEM – Een 18-jarige fietsster uit Laren (Gld) is zaterdagmiddag 24 april lichtgewond geraakt, toen ze in botsing kwam met een autoportier.

Het ongeval gebeurde rond 13.50 uur op de Larenseweg. De jongedame fietste over de Larenseweg toen een 44-jarige automobilist uit Lochem die net zijn auto geparkeerd had, zijn autodeur opendeed. De vrouw kwam hierdoor ten val en raakte gewond aan haar vinger. De man bleek onder invloed van alcohol. De man werd hierop aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor ademanalyse. Deze gaf 2.2 promille aan. Het rijbewijs van de man is hierop ingenomen en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

Beschonken fietsster botst op auto

ZUTPHEN – Zaterdagmiddag 24 april is rond 16.00 uur een fietsster op de Harenbergweg tegen een auto aangereden. Niemand raakte gewond.

De vrouw reed op de Harenbergweg en had haar fiets niet helemaal onder controle en reed tegen de stilstaande auto van een 42-jarige Zutphenaar aan. De auto en de fiets raakten hierbij beschadigd. De fietsster bleek onder invloed van alcohol en is hiervoor aangehouden. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.