+ Dronken automobilist bost op middengeleider in Gorssel - GelreNieuws.nl

+ Dronken automobilist bost op middengeleider in Gorssel

Geplaatst op 2 mei 2010, om 14:10 uur

GORSSEL – Een 29-jarige inwoner van Enschede is in de nacht van zaterdag op zondag 2 mei op de Zutphenseweg (N348) in Gorssel aangehouden nadat hij onder invloed van alcohol een aanrijding had veroorzaakt.

Omstreeks 03.00 uur kreeg de politie de melding dat op de Zutphenseweg (N348) in Gorssel een auto tegen een middengeleider was gereden. Bij deze aanrijding raakte niemand gewond. Agenten die ter plaatse gingen troffen de 29-jarige automobilist uit Enschede aan. Het bleek dat de man onder invloed van alcohol was. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Hier blies hij een promillage van 1,2. De man bleek niet in het bezit van een geldig rijbewijs. De politie maakt proces-verbaal op.

Automobilist rijdt door na ongeval

ZUTPHEN – Een 38-jarige inwoner van Ruurlo is zaterdagavond 1 mei in zijn woonplaats aangehouden op verdenking van doorrijden nar het veroorzaken van een aanrijding op de Kleine Omlegging in Zutphen.

Een getuige meldde omstreeks 20.40 uur dat op de Kleine Omlegging in Zutphen een auto uit de bocht was gevlogen en tegen een ANWB-bord tot stilstand was gekomen. Na de aanrijding is de automobilist weggereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken. Aan de hand van het kenteken kon de man enige tijd later in zijn woonplaats worden aangehouden. Hij is voor nader verhoor overgebracht naar het politiebureau.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com