+ Gevaarlijke medicijnen verloren

Geplaatst op 4 mei 2010, om 19:04 uur

ZUTPHEN – Op maandagochtend 3 mei is een vrouw in een supermarkt aan de Brink in Zutphen haar tas verloren. In de tas zaten gevaarlijke medicijnen. De politie vraagt mensen die de tas met medicijnen aantreffen, contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

De politie kreeg aan het einde van de middag de melding van de vermissing. Een vrouw was tijdens het boodschappen doen, haar tas met medicijnen verloren. Het gaat om een rode boodschappentas met geel logo van de Wibra. Daarin zaten onder andere diverse slaappillen, anti-depressie en anti-hallucinatie pillen. Bij verkeerd gebruik kunnen deze medicijnen gevaarlijke gevolgen hebben. De politie vraagt mensen extra alert te zijn en bij het aantreffen van de medicijnen contact op te nemen via 0800-8844.

Diefstal fietsen uit appartementencomplex

ZUTPHEN – In de nacht van zondag op maandag 3 mei zijn uit de hal van een appartementencomplex aan de IJsselkade in Zutphen een tweetal fietsen gestolen.

De politie kreeg de melding van de diefstal de volgende ochtend. Hoe men de hal is binnengekomen, is niet duidelijk. De fietsen stonden onafgesloten in de fietsenkelder. De politie heeft de zaak in onderzoek.