+ Man aangehouden na mishandeling en beroving meisje - GelreNieuws.nl

+ Man aangehouden na mishandeling en beroving meisje

Geplaatst op 11 mei 2010, om 17:46 uur

HARDERWIJK – De politie heeft op dinsdagmorgen op de Knardijk in Harderwijk een 28-jarige man uit Harderwijk aangehouden nadat hij kort daarvoor een meisje had beroofd en geslagen.

De politie hield de man omstreeks 06:00 op de Knardijk uur aan, na een melding van een ooggetuige, die had gezien dat de man het meisje van haar fiets en mobiele telefoon beroofde. Tevens zou hij haar even daarvoor hebben geslagen.

Gealarmeerde agenten, troffen een man aan, die aan het opgegeven signalement voldeed. De man had ook twee fietsen bij zich. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor nader onderzoek en verhoor. De man en de vrouw bleken elkaar te kennen. De politie maakt proces-verbaal op.

Jongen (14) aangehouden na diefstal tas

HARDERWIJK – De politie heeft op maandag 10 mei op Oosteinde in Harderwijk een 14-jarige jongen uit Nunspeet aangehouden voor een diefstal van een tas bij winkelcentrum Stadsdennen.

De politie hield de jongen omstreeks 21:20 uur aan na een tip van een ooggetuige. Hij zag dat de jongen probeerde de handtas van een vrouw te stelen. Toen de ooggetuige naar hem riep, liet hij de tas los en vluchtte hij. De politie kon de jongen op basis van het signalement aanhouden en meenemen naar het politiebureau voor nader onderzoek en verhoor.

De politie maakt proces-verbaal op en verwijst de jongen door naar het jeugdpreventieteam waar een passende straf zal worden opgelegd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com