+ Nachtelijke schreeuwer aangehouden

Geplaatst op 18 mei 2010, om 15:24 uur

’t HARDE – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 18 mei een 45-jarige man zonder vaste woon of verblijfplaats aangehouden nadat hij overlast bezorgde door hard te schreeuwen.

De man werd omstreeks 03:30 uur aangehouden nadat een melding binnenkwam dat de man om zich heen schreeuwde waardoor omwonenden wakker werden. Ter plaatse begon de man tegen de agenten te schreeuwen. Zij roken dat de man onder invloed was van alcohol. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau waar hij is ingesloten voor verhoor. De politie maakt proces-verbaal op.

Politie zoekt getuigen van mishandeling in Vaassen

VAASSEN – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling op zaterdag 8 mei aan de Jonasweg in Vaassen. Een 19-jarige man uit de gemeente Voorst werd daar geschopt en geslagen door vermoedelijk een Vaassenaar.

Het incident gebeurde omstreeks 18:00 uur. De aanleiding van de mishandeling is nog onduidelijk. Hoewel de politie een vermoeden heeft wie de verdachte is, is zij op zoek naar getuigen die iets van het incident hebben gezien. Deze kunnen zich melden via 0900 8844.