+ Tien jongeren aangehouden na vernieling auto

Geplaatst op 15 mei 2010, om 19:47 uur

EERBEEK – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 mei tien jongeren aangehouden voor het vernielen van een auto aan de Loenenseweg in Eerbeek.

De politie kreeg omstreeks 00:15 uur de melding dat de groep jongeren betrokken was bij het vernielen van een auto aan de Loenenseweg. Een getuige zag dat één van de jongeren boven op de geparkeerd staande auto stond te springen. Hij zag vervolgens dat de jongeren de bus namen in de richting van Apeldoorn. De politie kon de bus op de Arnhemseweg staande houden en de jongeren meenemen naar het politiebureau.

Tien jongens in de leeftijd van 16 tot 20 jaar zijn ingesloten voor nader verhoor. Twee meiden zijn na verhoor in vrijheid gesteld. De politie heeft de eigenaar van de auto in kennis gesteld.

Sigaretten ontvreemd uit tankstation

EPSE – In de nacht van vrijdag op zaterdag 15 mei is er ingebroken in de shop van een tankstation aan de Lochemseweg in Epse. Er zijn sigaretten ontvreemd.

Men is er met een grote hoeveelheid sigaretten vandoor gegaan. De politie is direct een onderzoek gestart.

Man aangehouden na mishandeling

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 15 mei een 28-jarige man uit Zutphen aangehouden. De man wordt ervan verdacht een 26-jarige plaatsgenoot te hebben mishandeld op de Braamkamp.

De politie kreeg omstreeks 00:45 uur de melding van de mishandeling. De twee mannen hadden een woordenwisseling en raakten slaags. Hierbij heeft de 28-jarige man de 26-jarige gestoken met een steekvoorwerp. De 26-jarige man raakte hierbij licht gewond. De politie kon de 28-jarige verdachte aanhouden. Hij is meegenomen naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor.