+ Twee gewonden bij ongeval in Harderwijk

Geplaatst op 1 mei 2010, om 14:07 uur

HARDERWIJK – Op vrijdag 30 april zijn op de Flevoweg in Harderwijk twee voertuigen met elkaar in botsing gekomen.

Een bestuurster van een auto en een bijrijdster van de andere auto, een 40-jarige vrouw uit Mijdrecht en een 52-jarige vrouw uit Nunspeet, zijn met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Rond 15.15 uur kreeg de politie een melding van een aanrijding. De 40-jarige automobiliste uit Mijdrecht reed op de N302 uit de richting van de polder. De andere auto kwam vanaf de Lorentzstraat en ging in de richting van het centrum. Bij de kruising kwamen beide auto’s met elkaar in botsing. De ambulance is ter plaatse gekomen om de twee slachtoffers naar het ziekenhuis te brengen.

Man verdacht van heling

HARDERWIJK – De politie heeft vrijdag 30 april een 30-jarige man van Litouwse afkomst aangehouden op verdenking van heling.

Surveillerende agenten zagen rond 13.45 uur twee mannen lopen die zich verdacht gedroegen bij een bedrijfspand aan de Landbouwlaan. Toen de mannen de agenten zagen, liepen zij hard weg. Onderweg lieten zij enkele tassen achter met vermoedelijk gestolen spullen. De politie zette de achtervolging in. Ter hoogte van de Kennedylaan kwam de politie één man op het spoor. De man is aangehouden op verdenking van heling en meegenomen naar het politiebureau voor nader verhoor.

Voetgangster gewond bij ongeval Putten

PUTTEN – Op vrijdag 30 april is aan de Molenstraat in Putten een 19-jarige bestuurder van een scooter in botsing gekomen met een 20-jarige voetgangster. Beiden komen uit Putten.

De 19-jarige bestuurder van de scooter reed op de Molenstraat. De 20-jarige vrouw liep op de weg. Er ontstond een botsing. De vrouw is met nog ongekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.