Website in een nieuw jasje

Geplaatst op 26 mei 2010, om 20:36 uur

Hoewel er hier en daar nog dingetjes moeten worden bijgeschaafd zijn we woensdagavond online gegaan met de nieuwe lay-out van de website Gelrenieuws.nl

Voor de redactieleden is het nog even wennen. We beschouwen de komende vier weken als test periode.  Hier en daar zullen nog onderdelen worden aangepast.

Bij de site die hiervoor in gebruik was kregen we vaak te horen dat bezoekers door het vele nieuwsaanbod het lokale nieuws slecht konden volgen. We hebben daarom, zoals u ziet, een verdeling gemaakt voor de regio’s  Achterhoek, Apeldoorn, IJsselstreek en Veluwe. Wij hopen dat het nieuws daardoor makkelijker te vinden wordt.

Verder gaan we in de toekomst geen gebruik meer maken van zogenaamde opsom- of plusberichten (+). Een berichtpagina waar meerdere artikelen onder stonden.  Daarvoor is het kader met ‘korte nieuws’ gekomen.

Tot slot willen we onze sponsor, Mike Weijenberg, bedanken voor de  nieuwe lay-out en de hosting van Gelrenieuws.nl

We begrijpen dat het voor u in het begin misschien lastig zal zijn om gebruik te maken van de nieuwe lay-out. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u die kwijt via de pagina Contact of via de reactie mogelijkheid hieronder.

Up to date blijven van het nieuws? Bekijk de Twitter of de RSS-feed. (Voor RSS-feed is een programma benodigd.)