Zes stappers aangehouden in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Zes stappers aangehouden in Apeldoorn

Geplaatst op 30 mei 2010, om 18:13 uur

APELDOORN – De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 30 mei in het centrum van Apeldoorn verschillende personen aangehouden voor mishandeling en het niet voldoen aan een bevel of vordering.

De politie kreeg omstreeks 03.10 uur de melding dat er bij een horecagelegenheid aan de Kapelstraat in Apeldoorn een mishandeling had plaatsgevonden. Drie mannen (33,31 en 20 jaar) werden door drie jongens geslagen. De politie kwam ter plaatse en kon twee jongens van 19 jaar en een jongen van 18 jaar uit Apeldoorn aanhouden. Ze zijn overgebracht naar het politiebureau en ingesloten voor nader verhoor. De politie onderzoekt de exacte aanleiding van het incident.

Een 17-jarige jongen uit Apeldoorn werd aangehouden nadat hij op de Hoofdstraat onenigheid kreeg met een 18-jarige plaatsgenoot en hem daarbij onder meer een kopstoot gaf. Ook beet hij de 18-jarige jongen in zijn nek. De 17-jarige jongen is overgebracht naar het politiebureau en na verhoor in vrijheid gesteld.

Een 27-jarige Apeldoorner gedroeg zich in het uitgaansgebied vervelend en beledigde mensen. Omdat hij niet voldeed aan het bevel van de politie om het uitgaansgebied te verlaten is hij aangehouden. Na verhoor is hij in vrijheid gesteld.

Twee Apeldoorners van 18 en 20 jaar werden aangehouden omdat ze, nadat hen de toegang bij een horecagelegenheid was geweigerd, niet wilden weggaan. Ze zijn aangehouden voor het niet voldoen aan een bevel of vordering. Na verhoor zijn ze in vrijheid gesteld.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com