Zwaargewonden bij frontale botsing in Beekbergen

Geplaatst op 3 mei 2010, om 17:50 uur


BEEKBERGEN
– Maandag 3 mei heeft er op de Arnhemseweg in Beekbergen (N788) een frontale aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Beide bestuurders liepen ernstig letsel op.

De aanrijding vond rond 15:45 uur plaats. Twee automobilisten, vermoedelijk afkomstig uit tegengestelde richting, botsten om nog onduidelijke reden frontaal op elkaar. De Verkeersongevallendienst van de politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Een 41-jarige automobilist uit Almelo, vermoedelijk rijdend richting Apeldoorn, is met ernstig letsel naar het ziekenhuis in Apeldoorn vervoerd. In de andere auto zat een 56-jarige vrouw uit Nijmegen. Zij zat bekneld in de auto en is met behulp van de brandweer uit de auto bevrijd. Daarna is zij per traumahelikopter naar het ziekenhuis in Nijmegen vervoerd. De bestuurders zaten beide alleen in de auto.

De politie is op zoek naar mensen die wellicht getuige zijn geweest van deze aanrijding. Zo heeft de bestuurder van een kleine witte auto, die niet ver achter de 41-jarige man uit Almelo ook richting Apeldoorn en het centrum van Beekbergen reed, de aanrijding misschien zien gebeuren. Graag komt de politie met deze bestuurder, en eventuele andere getuigen, in contact. De politie is te bereiken via 0900-8844.