Automobilist rijdt door na aanrijding met meisje

Geplaatst op 8 juni 2010, om 15:06 uur

APELDOORN – Op maandag 7 juni heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen een 9-jarige fietsster en een personenauto op de kruising Laan van Erica met de Laan van Maten in Apeldoorn. Hierbij is de bestuurder van de personenauto doorgereden.

Een 9-jarig meisje uit Apeldoorn fietste omstreeks 15.30 uur over de Laan van Erica. Toen zij rechtdoor de Laan van Maten over wilde steken, werd zij aangereden door een afslaande auto. Hierbij raakte ze licht gewond. De bestuurder van de auto is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De bestuurder van de auto betrof een blanke jonge jongen. Er zat ook een bijrijder in de auto. De bestuurder droeg een oranjekleurig hesje. De auto is donkergroen van kleur en is aan de binnenkant versierd met driehoekige oranje vlaggetjes.

De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding of naar mensen die de bestuurder en/of auto menen te herkennen naar aanleiding van het signalement. Hiervoor kunnen zij contact op nemen met de politie via 0900-8844.