Man zwaar gewond bij ontvoering

Geplaatst op 23 juni 2010, om 12:08 uur

GAANDEREN – De politie heeft dinsdagavond 22 juni drie Arnhemmers aangehouden. Zij worden ervan verdacht eerder op de avond een 32-jarige man in Gaanderen ernstig te hebben mishandeld en onder dwang te hebben meegenomen in een auto. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis en de verdachten zijn ingesloten voor nader verhoor.

De politie kreeg omstreeks 20.30 uur een melding dat de 32-jarige man bij een woning aan de Leuverinksstraat in Gaanderen door meerdere mannen ernstig mishandeld was en onder dwang was meegenomen in een auto. Ook de auto van het slachtoffer was meegenomen.

Diverse politie-eenheden stelden een onderzoek in en daarbij trof één van de eenheden de bewuste auto’s op een parkeerplaats langs de A 18 onder Didam aan. Hierbij troffen zij drie mannen en het gewonde slachtoffer aan.

De drie uit Arnhem afkomstige mannen (29, 35 en 48 jaar) werden aangehouden. Het slachtoffer werd naar het ziekenhuis vervoerd en is daar opgenomen. Over zijn letsel kan nog niets worden vermeld.

Naast het verhoren van de verdachten wordt ook een buurtonderzoek in gesteld.