Scooterrijder rijdt door na aanrijding - GelreNieuws.nl

Scooterrijder rijdt door na aanrijding

Geplaatst op 30 juni 2010, om 14:12 uur

BRAAMT – De politie is op zoek naar eventuele getuigen van een aanrijding tussen een auto en een scooter. Dit vond plaats in Braamt op zaterdagmiddag 26 juni omstreeks 17:00 uur bij de uitrit van de parkeerplaats van Stroombroek die de Gildeweg kruist.

In het kader van het onderzoek naar de aanrijding, is de politie op zoek naar getuigen ofwel de scooterbestuurder zelf. Deze laatste is zonder zijn identiteit kenbaar te maken na het ongeval doorgereden. De personenauto was net de slagbomen van de parkeerplaats onderdoor gereden om vervolgens de Gildeweg op te draaien richting Doetinchem/Kilder.

Op dat moment kwam voor deze automobilist van rechts een blauwe scooter aanrijden. De scooterrijder reed over het fietspad in de richting van Braamt. De scooter is vervolgens in botsing gekomen met de auto. Zowel de scooter als de auto liepen hierbij schade op. Naderhand verdween de scooterrijder via het terrein van Stroombroek. Eventuele getuigen, of de scooterrijder zelf, kunnen contact opnemen met de politie Montferland door te bellen met 0900-8844.