Oranje-fans vliegen uit de bocht

Geplaatst op 14 juni 2010, om 14:54 uur


DE HEURNE –
Op maandagmiddag 14 juni raakten twee 19-jarige jongens gewond na een eenzijdig ongeval. De jongens zijn met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Uit de eerste verklaring bleek dat zij, in de pauze van de WK-wedstrijd Nederland – Denemarken, van Dinxperlo naar Aalten wilden rijden om de tweede helft met vrienden te kijken.

Het ongeval gebeurde rond 14:25 uur. De 19-jarige automobilist uit De Heurne reed over de Lage heurnseweg in De Heurne. In een flauwe bocht kwam de automobilist door onbekende oorzaak in de berm terecht. Hij verloor de controle over zijn voertuig en kwam aan de linkerzijde van de weg tegen een boom tot stilstand.

De automobilist en zijn 19-jarige passagier uit Dinxperlo raakten gewond. De passagier moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. De jongemannen werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Uit de eerste verklaring bleek dat het duo in een kwartier van Dinxperlo naar Aalten wilde rijden om daar de tweede helft van de WK-wedstrijd Nederland – Denemarken met vrienden te kijken. De verkeersongevallendienst van de politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval. Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd in verband met gevaarlijk rijgedrag.

Video:

Foto’s: