Vrouw beroofd in Apeldoorn

Geplaatst op 25 juni 2010, om 16:07 uur

APELDOORN – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving op donderdagmorgen 24 juni in het Kanaalpark bij Kanaal Zuid in Apeldoorn. Hier is een 24-jarige vrouw beroofd van onder meer een geldbedrag.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De vrouw fietste omstreeks 11:40 uur langs Kanaal Zuid. Op een gegeven moment werd zij door een scooter met daarop twee mannen het park in gedwongen. In het park gingen de mannen naast haar rijden en begonnen aan haar tas te trekken. Hierdoor viel de vrouw van haar fiets. Eén van de mannen hield haar bruut vast en de ander trok een sieraad van haar nek en pakte geld uit haar handtas. Hierop vluchtten zij op hun zwarte scooter in de richting van het Schepenerveld.

Het gaat om twee mannen. Eén van hen is rond de 28 jaar oud. Hij heeft blond haar en een snor. Hij droeg een blauwe spijkerbroek, een jas met opschrift en een pet.

De tweede persoon droeg een grijze joggingbroek een wit shirt en een witte pet.

De politie is een onderzoek gestart naar de beroving en is op zoek naar getuigen van de beroving. Voornamelijk naar een passant die vlak na het voorval passeerde op zijn fiets en korte tijd gesproken heeft met het slachtoffer. Getuigen kunnen zich melden via 0900 8844.