Man verdacht van dealen - GelreNieuws.nl

Man verdacht van dealen

Geplaatst op 16 juli 2010, om 23:06 uur

ZUTPHEN – Afgelopen week heeft de politie in Zutphen een man aangehouden die ervan verdacht wordt drugs te hebben gedeald in Zutphen. De 19-jarige Hagenaar werd donderdag 8 juli aangehouden en zit in voorlopige hechtenis.

De politie stelde naar aanleiding van binnengekomen informatie een onderzoek in naar drugsdealen. De vermoedelijke verdachte bleek  in de omgeving van de Polsbroek te dealen. Tijdens een gerichte actie werd hij donderdagmiddag 8 juli op heterdaad betrapt toen hij op de Tademastraat aan het dealen was. Hij bleek in het bezit te zijn van 29 bolletjes heroïne en cocaïne.

De man werd enkele maanden geleden ook al aangehouden voor het bezit van een aantal bolletjes. Daar is dossier van opgemaakt dat is ingestuurd naar het Openbaar Ministerie.
De verdachte is inmiddels voorgeleid aan de Rechter-commissaris van de rechtbank Zutphen en zit in voorlopige hechtenis.

In maart van dit jaar werden in een ander onderzoek drie uit Deventer afkomstige verdachten (20, 23 en 32 jaar) tijdens een gezamenlijke actie van de politie Zutphen en Deventer aangehouden. Dit gebeurde naar aanleiding van klachten over drugsdealen in de Zutphense binnenstad. Het proces-verbaal van dat onderzoek is al naar het Openbaar Ministerie verzonden.