Gewonden bij ongeval in Neede

Geplaatst op 20 augustus 2010, om 12:07 uur


NEEDE –
Vier inzittenden van een auto zijn vrijdag 20 augustus gewond geraakt bij een aanrijding met een vrachtauto. Het ongeluk gebeurde toen de 77-jarige bestuurder uit Gemert geen voorrang aan een vrachtwagen verleende op de kruising Deldenseweg met de Diepenheimseweg in Neede.

Het ongeluk werd omstreeks 10.40 uur gemeld. Een 77-jarige automobilist reed over de Deldenseweg en verleende bij de voorrangskruising met de Diepenheimseweg geen voorrang aan een vrachtwagen die vanuit de richting Neede naderde.

Bij de aanrijding die volgde, raakten de inzittenden, allen uit Gemert, gewond. Aangezien er ook slachtoffers waren, die nekklachten hadden, heeft de brandweer de auto opengeknipt. De slachtoffers zijn gestabiliseerd en naar diverse ziekenhuizen in de regio overgebracht. Over hun. De 55-jarige vrachtwagenchauffeur uit Oude Pekela liep geen letsel op.

De doorgaande weg is geruime tijd afgesloten geweest voor de hulpverlening, het onderzoek door de verkeersongevallendienst van de politie en het wegslepen van de auto.