Vier inzittenden gewond bij botsing auto op boom

Geplaatst op 28 augustus 2010, om 12:12 uur

BEEK – Bij een verkeersongeval op de Sint Jansgildestraat in Beek (gemeente Montferland), zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 28 augustus vier jonge mannen van 20 en 21 jaar, allen afkomstig uit Beek, gewond geraakt. Alle vier werden per ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De bestuurder had alcohol gebruikt.

Omstreeks 03.30 uur kwam de personenauto waarin de vier mannen zaten tegen een boom tot stilstand. Aanvankelijk schampte de auto een boom links van de weg, daarna een boom rechts van de weg en tenslotte kwam de auto weer links van de weg tegen een boom tot stilstand.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Eén van de inzittenden raakte bekneld. De brandweer heeft hem bevrijd. Het viertal is met verschillende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. Ze waren wel aanspreekbaar.

De bestuurder bleek alcohol te hebben gebruikt. Van hem is in het ziekenhuis een bloedproef genomen. De uitslag daarvan is over enkele dagen bekend. De technische verkeersdienst van de politie doet nader onderzoek naar de toedracht van het ongeval. De brandweer heeft het wegdek na het bergen van het autowrak gereinigd.