Man en vrouw doen dure boodschappen - GelreNieuws.nl

Man en vrouw doen dure boodschappen

Geplaatst op 21 september 2010, om 18:57 uur

NUNSPEET/EPE – De politie heeft maandag 20 september een 52-jarige vrouw uit Nunspeet en een 49-jarige Epenaar verhoord over twee afzonderlijke winkeldiefstallen. Beiden waren door het winkelpersoneel van een supermarkt in hun woonplaats aangehouden voor het stelen van enkele boodschappen. Allebei kregen zij een boete van 150 euro.

De vrouw bleek enkele boodschappen, waaronder vlees en koffie, niet te hebben afgerekend bij een supermarkt aan de Colijnstraat in Nunspeet. Buiten de winkel werd zij door het winkelpersoneel aangehouden.

De man had vis, vlees en drank bij een supermarkt aan de Markt in Epe gestolen. Ook hij werd door het winkelpersoneel aangehouden.

Op het politiebureau legden beide verdachten een bekennende verklaring af over hun daad. De vrouw heeft alsnog betaald voor de niet afgerekende boodschappen. De man heeft de gestolen spullen teruggegeven aan de supermarkt. Beiden kregen een boete van 150 euro en een winkelverbod voor de betreffende supermarkten. De man kreeg daarnaast nog een boete van 90 euro, omdat hij bij zijn aanhouding de agenten geen geldig identiteitsbewijs kon tonen.