Politie zoekt getuigen van ongeval Zutphen

Geplaatst op 23 september 2010, om 14:50 uur

ZUTPHEN – De politie is op zoek naar getuigen en de mogelijke veroorzaker van een verkeersongeval dat op woensdagmiddag 22 september plaatsvond op de kruising van de Industrieweg met de Zweedsestraat in Zutphen.

Hierbij is een 45-jarige motorrijder uit Eefde onderuit gegaan en tegen een personenauto aangebotst. De motorrijder liep door zijn val een gekneusde nier op.

De hulpdiensten kregen omstreeks 16:00 uur de melding van het ongeval. Een onbekende automobilist kwam uit de Zweedsestraat en sloeg rechtsaf de Industrieweg op. Hij verleende hierbij geen voorrang aan de daar rijdende 59-jarige automobilist uit Zutphen. Achter hem reed een motorrijder, die krachtig moest afremmen. Hierdoor ging de motorrijder onderuit en botste tegen de auto van de Zutphenaar. De bestuurder van het voertuig dat geen voorrang verleende, is er zonder zijn identiteit kenbaar te maken, doorgereden. De politie is op zoek naar deze bestuurder en verzoekt hem/haar of andere getuigen contact met de politie op te nemen via 0900-8844.