Afscheid van vriendin ontaard in vechtpartij - GelreNieuws.nl

Afscheid van vriendin ontaard in vechtpartij

Geplaatst op 11 oktober 2010, om 15:42 uur

VOORST – In de nacht van zaterdag op zondag 10 oktober is de politie een onderzoek gestart na een geweldsincident bij een woning in het centrum van Voorst. Bij het incident zou een 35-jarige man mishandeld zijn met een steekvoorwerp. Een 29-jarige man uit Dordrecht zou mishandeld zijn met een knuppel. Er werden drie mannen aangehouden.

De politie ontving de melding rond 01.10 uur. Er zouden meerdere personen gevochten hebben. Ter plaatse troffen de agenten meerdere personen aan. Een 35-jarige man uit de gemeente Epe zou mishandeld zijn met een steekvoorwerp. Hij liep hierbij een lichte verwonding op. Een 29-jarige man uit Dordrecht zou met een knuppel mishandeld zijn. Hij raakte eveneens licht gewond. Agenten hebben ter plaatse aanvankelijk drie mannen aangehouden, waaronder de 29-jarige man uit Dordrecht.

Bij nader onderzoek bleek dat alleen de man uit Dordrecht kon worden aangemerkt als verdachte van de mishandeling. Hij heeft een bekennende verklaring afgelegd. De beide andere verdachten werden in de loop van de zondag op vrije voeten gesteld.

De 29-jarige man uit Dordrecht zit thans nog voor nader onderzoek in hechtenis. Afscheid nemen van een vriendin van één van de mannen bleek de aanleiding voor het onderlinge geweld.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com