Bewoner gewond bij overval in woning Wezep - GelreNieuws.nl

Bewoner gewond bij overval in woning Wezep

Geplaatst op 30 oktober 2010, om 13:09 uur

WEZEP – Een 51-jarige man uit Wezep is in de nacht van vrijdag op zaterdag 30 oktober door één of meerdere daders overvallen in zijn woning aan Het Veld in Wezep. Tegen de man is geweld gebruikt, hij is overgebracht naar het ziekenhuis. De man is wel aanspreekbaar. Het is nog onduidelijk wat er is buitgemaakt.

De politie kreeg zaterdag omstreeks 10.30 uur de melding van de overval. De man verkeerde in shocktoestand en had pas in de ochtend een buurman gealarmeerd. Deze buurman alarmeerde vervolgens de politie.

De politie is direct naar de plaats van de overval gekomen. Er wordt buurtonderzoek gedaan en het Team Forensische Opsporing doet sporenonderzoek. De man bleek gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de man nog niet uitgebreid kunnen horen. Daardoor is op dit moment nog niet meer informatie beschikbaar.

Mensen die in de nacht van vrijdag op zaterdag in de omgeving van Het Veld in Wezep bijzonderheden hebben gezien, worden verzocht contact op te nemen met de politie op 0900 8844.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com