Drie gewonden bij aanrijding in Terborg

Geplaatst op 5 oktober 2010, om 12:53 uur

TERBORG – Op maandagmiddag 4 oktober zijn 34-jarige man uit Aalten, een 33-jarige man uit Doetinchem en een 22-jarige vrouw uit Silvolde gewond geraakt bij een aanrijding. De drie zijn door ambulances overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval gebeurde rond 12.40 uur. Een 22-jarige automobiliste uit Silvolde reed over de Slingerparallel in Terborg, zij reed in de richting Doetinchem. Voor haar in dezelfde richting reed een 34-jarige automobilist uit Aalten. De man uit Aalten wilde op het kruispunt met de Heuvenseweg, tegen de verplichte rijrichting in, rechtsaf slaan. Hierbij ontstond door onduidelijke oorzaak een aanrijding waarbij het beide bestuurders en een 33-jarige passagier uit Doetinchem, die bij de man uit Aalten in de auto zat, gewond raakte.

De 33-jarige passagier en de Aaltenaar zijn met rug- en nekklachten overgebracht naar het ziekenhuis. De automobiliste uit Silvolde is ter controle naar het ziekenhuis overgebracht. De politie onderzoekt de exacte toedracht van het ongeval.