Tienermeisjes shoppen zonder te betalen - GelreNieuws.nl

Tienermeisjes shoppen zonder te betalen

Geplaatst op 26 oktober 2010, om 14:43 uur

APELDOORN – De politie heeft maandag 25 oktober twee meisje van 14 jaar uit Apeldoorn aangehouden voor winkeldiefstal. Het tweetal had bij meerdere winkels in het centrum van Apeldoorn diverse winkeldiefstallen gepleegd.

De meisjes waren door het winkelpersoneel van een drogisterij aan de Hoofdstraat in Apeldoorn in de kraag gevat toen de alarmpoortjes afgingen op het moment dat zij de winkel verlieten. Zij bleken in hun tas diverse make-up artikelen en parfum te hebben die uit deze drogisterij afkomstig waren. Ook waren zij in het bezit van artikelen uit een andere drogisterij aan de Hoofdstraat en een kledingwinkel in het winkelcentrum De Oranjerie in Apeldoorn.

De politie heeft de meisjes aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Daar legden beiden in aanwezigheid van een ouder een bekennende verklaring af over de gepleegde winkeldiefstallen en deden afstand van de gestolen make-up en kleding. De meisjes zullen worden aangemeld bij een jeugdpreventieproject waarbij hen een passende maatregel zal worden opgelegd.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com