Automobilist zwaargewond bij ongeval

Geplaatst op 2 november 2010, om 12:11 uur


DOETINCHEM –
Een 60-jarige automobilist uit Doetinchem is maandagavond zwaargewond geraakt bij een eenzijdig verkeersongeval op de Varsseveldseweg in Doetinchem. De man is naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond kwart over negen. De automobilist reed in de richting van Varsseveld. In de bocht ter hoogte van de Abdijlaan ging het mis. De automobilist raakte van de weg en botste tegen een boom. Zijn auto kwam op de Abdijlaan tot stilstand. Bij de komst van de politie kwam er rook onder de motorkap vandaan en bleek de bestuurder niet aanspreekbaar. De beginnende brand werd met behulp van een brandblusser geblust. De man zat bekneld in de auto en moest door de gewaarschuwde hulpdiensten worden bevrijd. Het slachtoffer werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn toestand is op dit moment nog niets bekend. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

In de bocht bij Slangenburg gebeuren vaker ongevallen. Op 14 augustus kwam een 39-jarige Amerikaan in de zelfde bocht om het leven toen hij tegen een boom botste. De auto waarin hij zat vloog in brand.