Inbrekers bezoeken vier woningen - GelreNieuws.nl

Inbrekers bezoeken vier woningen

Geplaatst op 7 november 2010, om 15:01 uur

TWELLO/TERWOLDE – Tijdens afwezigheid van de bewoners is zaterdag 6 november in Twello en Terwolde in een viertal woningen ingebroken. Er is geld weggenomen.

De inbraken werden bij thuiskomst in de avonduren bij de politie gemeld. Sommige bewoners verlieten in de middaguren al hun woning.  Men kwam binnen door een raam of een deur te vernielen. De woningen werden doorzocht en in vrijwel alle gevallen missen de bewoners een geldbedrag. Het betreft woningen aan de Ossenkolkweg en de Hazeltweg in Terwolde en aan de Acacialaan en Quabbenburgerweg in Twello.  Of de inbraken met elkaar verband houden is nog niet duidelijk. De politie is een onderzoek gestart en is op zoek naar tips en getuigen. men kan daarvoor bellen via 0900-8844.

Donkere winteravonden

De politie adviseert om tijdens de donkere winteravonden, vooral bij de achterdeur een buitenlamp te laten branden. Sluit bij afwezigheid de gordijnen en laat binnen verlichting branden. Wek de indruk dat u gewoon thuis bent. Waardevolle spullen zoveel mogelijk opbergen in een deugdelijke kluis. Laat niet iedereen op internet weten dat u in een bepaalde periode op vakantie bent. Het zijn immers niet alleen vrienden die deze aankondiging lezen. Informeer wel de buren over uw afwezigheid, zij kunnen bij onraad direct de politie bellen. Meer tips en informatie staat op www.politiekeurmerk.nl.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com