Motorrijder gewond bij aanrijding in Teuge

Geplaatst op 17 november 2010, om 12:16 uur

TEUGE – Een 48-jarige motorrijder uit Deventer raakte dinsdagochtend 16 november gewond toen hij op de Rijksstraatweg in Teuge bij het afremmen slipte en achterop een personenauto botste. Hij kwam ten val en is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De hulpdiensten kregen om 07:40 uur de melding van het ongeval. Ter hoogte van een bushalte was de motorrijder, die in de richting van Apeldoorn reed, op zijn voorganger gebotst. Deze automobiliste had geremd voor een bus die op de bushalte stond. De motorrijder remde ook, maar hierbij slipte het voorwiel van de motor weg en botste hij achterop de personenauto, waarna hij ten val kwam. Passanten verleenden hem eerste hulp.

Hij is per ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis overgebracht. Uit een eerste onderzoek is gebleken dat de motorrijder met geringe snelheid heeft gereden.

Aangezien de weg grotendeels geblokkeerd was, heeft het verkeer gebruik gemaakt van de parallelweg en het fietspad. Hierdoor liep het verkeer goed door tijdens de afhandeling van het ongeval.