Twee gewonden bij ongeval Apeldoorn

Geplaatst op 26 november 2010, om 18:01 uur

APELDOORN – Vrijdag 26 november zijn twee mensen gewond geraakt na een aanrijding op het kruispunt van de Laan van Westenenk en de Ugchelseweg in Apeldoorn.

De aanrijding vond rond 10:30 uur plaats. Op het kruispunt kwamen een personenauto en een busje met elkaar in botsing. Beide kwamen vanaf de Ugchelseweg, het busje vanuit de richting Ugchelen en de personenauto uit tegenovergestelde richting. De auto sloeg linksaf de Laan van Westenenk op. De bestuurder van het busje wilde het kruispunt rechtdoor oversteken en kon de auto niet op tijd ontwijken. Hij reed met de voorkant van zijn voertuig tegen de zijkant van de auto aan. De toedracht van de aanrijding is nog niet duidelijk.

De bestuurder van het busje, een 84-jarige man uit Ugchelen, raakte niet gewond. De twee inzittenden van de personenauto, een man en een vrouw uit Apeldoorn, beiden 81 jaar oud, zaten bekneld in hun auto. Zij zijn door de brandweer uit hun auto geknipt en met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een van hen had in ieder geval een beenbreuk opgelopen.

De Verkeersongevallendienst van de politie kwam ter plaatse en de politie onderzoekt de toedracht van de aanrijding. Getuigen die de politie nog niet hebben gesproken kunnen de politie bellen via 0900-8844.