Volhoudende winkeldief twee keer aangehouden

Geplaatst op 3 november 2010, om 16:13 uur

APELDOORN – Dinsdag 2 november is een 48-jarige man uit Apeldoorn op één dag tweemaal aangehouden voor winkeldiefstal. De man werd ’s ochtends betrapt op het stelen van sigaretten. ’s Middags werd hij voor de tweede keer betrapt op diefstal, dit keer van kleding, hierop werd de man weer aangehouden.

De man werd dinsdagochtend rond 08.15 uur op de Asselsestraat in Apeldoorn door winkelpersoneel betrapt op het stelen van sigaretten en kon buiten de winkel worden aangehouden. Hij bleek meerdere pakjes sigaretten te hebben weggenomen. De politie bracht de man voor verhoor over naar het politiebureau en tegen hem werd een proces-verbaal opgemaakt. Hij werd later op de ochtend heengezonden.

Rond 13.00 kreeg de politie opnieuw een melding van een winkeldiefstal, dit keer aan de Hoofdstraat in Apeldoorn. Een man was betrapt met verschillende gestolen kledingstukken in zijn tas. Hij werd tegengehouden totdat de politie arriveerde. Ter plaatse bleek het om dezelfde man te gaan die eerder die dag ook al was aangehouden. Tegen de man is een proces-verbaal opgemaakt.