Bezoeker neergestoken in restaurant Doornspijk

Geplaatst op 12 december 2010, om 14:46 uur

DOORNSPIJK – De politie is zaterdagavond 11 december een onderzoek gestart na een steekincident in een restaurant aan de Verlengde Haerderweg in Doornspijk. Een 53-jarige man uit ’t Harde raakte bij het voorval ernstig gewond. Een 56-jarige man uit de gemeente Elburg is aangehouden.

Het incident is rond 20:20 uur bij de politie gemeld. Een bezoeker zou restaurantpersoneel met een mes bedreigen. Bezoekers van het restaurant schoten te hulp en hierbij werd de 53-jarige man uit ’t Harde gestoken. Hij raakte ernstig gewond. Het slachtoffer is door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Hij verkeert buiten levensgevaar.

De verdachte kon door andere bezoekers worden overmeesterd. Hierbij liep hij verwondingen op. Voordat hij door de gealarmeerde politie voor verhoor kon worden ingesloten, moest hij eerst in het ziekenhuis aan zijn verwondingen worden behandeld.

De politie heeft de toedracht en aanleiding van het incident in onderzoek. Voor de aanwezige gasten wordt slachtofferhulp ingeschakeld.