Glaasje op… 3x rijbewijs kwijt - GelreNieuws.nl

Glaasje op… 3x rijbewijs kwijt

Geplaatst op 11 december 2010, om 12:16 uur

VELUWE – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 11 december bij drie beschonken bestuurders het rijbewijs ingevorderd. Twee automobilisten uit Harderwijk en een bestuurder uit Oldenbroek moesten hun rijbewijs inleveren.

Een 24-jarige automobilist uit Oldebroek werd rond 01.30 uur staande gehouden aan de Klokbekerweg in Elburg. Hij viel op doordat de man op een kruising richting aangaf naar rechts terwijl hij linksaf sloeg. Uit een blaastest op straat bleek dat de man gedronken had. Hij is overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.5. Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd, de politie maakt proces-verbaal op.

Een 27-jarige man uit Harderwijk werd rond 02.00 uur voor een routinecontrole staande gehouden aan de Newtonweg in Harderwijk. Uit een blaastest op straat bleek dat de automobilist gedronken had. Hij is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar de man een promillage blies van bijna 2. Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Een 26-jarige automobilist uit Harderwijk is rond 03:00 uur voor een routinecontrole staande gehouden aan de Palmbosweg in Ermelo. Uit een blaastest op straat bleek dat hij onder invloed was. De man is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.4. Het rijbewijs van de automobilist is ingevorderd en tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com