Jongeren met kentekenplaten aan de haal in Apeldoorn - GelreNieuws.nl

Jongeren met kentekenplaten aan de haal in Apeldoorn

Geplaatst op 31 december 2010, om 17:11 uur

APELDOORN – De politie kreeg in de nacht van donderdag 30 op vrijdag 31 december een melding dat een aantal jongeren kentekenplaten van auto’s trokken in de buurt van de Zadelmakersdonk in Apeldoorn. Gedupeerden kunnen aangifte doen bij de politie.

De politie kreeg omstreeks 02:20 uur een melding over de jongeren. De melder zag twee meiden en een jongen die de kentekenplaten van auto’s probeerden te trekken. Bij sommige auto’s met succes, bij andere auto’s leverde hun poging een verbogen kentekenplaat op. Toen de jongeren merkten dat ze gespot waren ging het drietal er vandoor. De politie is een onderzoek gestart. In de omgeving hebben agenten twee kentekenplaten teruggevonden en deze op de voorruit van de bijbehorende auto’s achtergelaten. Van andere auto’s missen de

kentekenplaten nog. Tot nu toe is alleen de aangifte van de melder binnen, wiens kentekenplaat beschadigd raakte. De politie vraagt de overige gedupeerden om aangifte te doen via www.politie.nl. Getuigen kunnen zich melden via 09000 – 8844.