Jaarwisseling regio Achterhoek:

Geplaatst op 1 januari 2011, om 16:44 uur

Jongeman slaat portier in Ruurlo

RUURLO – De politie heeft in de macht van vrijdag op zaterdag 1 januari een 20-jarige man uit Ruurlo aangehouden nadat hij kort daarvoor een portier van een horecazaak in Ruurlo had geslagen.

Het incident werd rond 4.45 uur gemeld. De verdachte werd naar het bureau overgebracht en voor ander onderzoek ingesloten.

Jongeman aangehouden na mishandeling in Wehl

WEHL – Een 19-jarige man is in de nacht van vrijdag op zaterdag 1 januari opgepakt nadat hij bij een horecazaak in Wehl een 18-jarige man uit Braamt had geslagen.

Het incident vond rond 3.30 uur plaats. Het slachtoffer werd in zijn gezicht geslagen en liep een pijnlijk oog op. De verdachte werd aangehouden en ingesloten.

Jongeman slaat beveiliger bij feest in Gendringen

GRENDINGEN – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag 1 januari nabij de feesttent op het industrieterrein in Gendringen een 19-jarige man aangehouden nadat hij een medewerker van de beveiligingsdienst had mishandeld. De verdachte werd ingesloten. Het gepleegde misdrijf wordt op maandag 3 januari a.s. via de snelrechtprocedure van het Openbaar Ministerie in Zutphen behandeld.

Het incident deed zich kort voor 2.30 uur voor. Kort nadat de 22-jarige beveiliger, een bezoeker wegens ongewenst gedrag buiten de feesttent had gebracht, werd hij aangevallen door de verdachte. De beveiliger werd geschopt en geslagen. Hij deed daarvan aangifte. De politie heeft de verdachte aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.