Man aangehouden na diefstal scooter Harderwijk - GelreNieuws.nl

Man aangehouden na diefstal scooter Harderwijk

Geplaatst op 7 januari 2011, om 12:40 uur

HARDERWIJK – Op donderdagmiddag 6 januari heeft de politie een internetaangifte van diefstal van een scooter, mede dankzij een oplettende getuige, binnen enkele uren opgelost. Een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden.

De scooter was woensdagavond 5 januari gestolen aan de Churchill-laan in Harderwijk. De eigenaar deed donderdagochtend 6 januari aangifte via politie.nl.

Ook kwam er die ochtend een melding binnen dat er een scooter in de bosjes nabij het Stationsplein geparkeerd stond. Toen de agenten ter plaatse kwamen bleek dat de scooter weg was. Een oplettende getuige had gezien dat een man de scooter had meegenomen. Op basis van het signalement van deze man stelden de agenten een onderzoek in. Agenten in burgerkleding gingen op pad om de man en gestolen scooter te zoeken en met resultaat; aan de van Marlantlaan is de 21-jarige man aangehouden en voor nader verhoor ingesloten. De gestolen scooter is aangetroffen en in beslag genomen. De politie doet nader onderzoek.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com