Man gewond na betrappen inbrekers - GelreNieuws        

Man gewond na betrappen inbrekers

Geplaatst op 25 januari 2011, om 17:41 uur

WARNSVELD – Een 38-jarige bewoner van de Scheurkamp in Warnsveld heeft dinsdagmiddag 25 januari twee mannen betrapt die bij hem wilden inbreken. Bij zijn poging om de mannen aan te houden, raakte hij gewond.

De man was rond 15.25 uur op de bovenverdieping van zijn huis toen hij een enorm lawaai aan de afgesloten achterdeur hoorde. Toen hij ging kijken, betrapte hij twee mannen die de deur probeerden te forceren. Het duo ging er als een haas vandoor.

De Warnsvelder ging achter de twee mannen aan en hierbij werd hij met een hard voorwerp geslagen. Daarna zagen de mannen kans om te ontkomen. Het slachtoffer heft zich in het ziekenhuis laten behandelen.

De gewaarschuwde politie heeft direct een uitgebreid onderzoek ingesteld en een SMS-Alert en een Tweet verstuurd. Van de twee is het volgende signalement bekend: een kleine gezette man van ongeveer 45 jaar. Hij is 1.75 m en heeft een getint uiterlijk. De andere man is ook getint en ongeveer 20 jaar. Hij is ongeveer 1.85 m en heeft kortgeschoren haar. Hij droeg een grijze jas.

Beide mannen zijn te voet de wijk in gevlucht en hadden daar mogelijk een auto staan.

Tips zijn welkom bij de politie via 0900 – 8844.