Overval op supermarkt in Doetinchem - GelreNieuws.nl

Overval op supermarkt in Doetinchem

Geplaatst op 20 januari 2011, om 23:17 uur

DOETINCHEM – Donderdagavond 20 januari 2011 is een supermarkt aan de Houtsmastraat in Doetinchem overvallen door twee nog onbekende personen, vermoedelijk twee mannen. De mannen zijn er met een geldbedrag vandoor gegaan. Niemand raakte gewond.

De overval vond even voor 21:00 uur plaats, vlak voor sluitingstijd. Er waren geen klanten meer aanwezig in de zaak, wel enkele medewerkers. De twee overvallers liepen de supermarkt in en bedreigden een medewerker met ondermeer een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek. De overvallers gingen er kort daarna met een geldbedrag vandoor. De politie kwam direct ter plaatse en heeft nog gezocht naar de daders, maar hen helaas niet meer aangetroffen.

De politie heeft getuigen via SMS-Alert en twitter opgeroepen om tips door te bellen aan de politie via 0900-8844.

Van de overvallers is het volgende signalement bekend. De mannen zijn ongeveer 1.80/1.85 lang. Een van hen droeg donkere kleding en een zwarte trui met capuchon, met dunne witte lijnen aan de onderzijde en om de bovenarmen. De andere man droeg een spijkerbroek en een zwart/grijze trui met capuchon, met horizontale brede strepen. Ook droeg hij een petje onder zijn capuchon.

De politie heeft de medewerkers van de supermarkt opgevangen en hun verklaringen opgenomen. Zij worden door hun eigen werkgever opgevangen, maar ook in contact gebracht met Slachtofferhulp. De politie stelt een onderzoek in, waaronder een technisch onderzoek en een buurtonderzoek.

Getuigen of anderen die meer weten over deze overval kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com