Politie onderzoekt vechtpartij Aalten

Geplaatst op 16 januari 2011, om 11:58 uur

AALTEN – De politie stelt een onderzoek in naar een vechtpartij buiten een horecazaak in Aalten. Bij de vechtpartij die in de nacht van zaterdag op zondag 16 januari plaats vond, is een 20-jarige Aaltenaar aangehouden, een 44-jarige plaatsgenoot raakte gewond aan zijn hoofd door een klap met een bierfles.

De politie kreeg omstreeks 02.35 uur een melding dat er bij een feest in een horecazaak aan het Plein-Zuid een vechtpartij gaande was. Meerdere politie-eenheden gingen er naar toe. Op straat werd een bonte menigte aangetroffen, waarvan sommigen door de alcohol nogal lastig waren. Het was dan ook even lastig om duidelijk te krijgen wat er gebeurd was. Toen dit het geval was, heeft de politie een 20-jarige Aaltenaar aangehouden. Hij wordt ervan verdacht een 44-jarige plaatsgenoot buiten de horecazaak met een bierfles op zijn hoofd te hebben geslagen. Wat er daarna is gebeurd, wordt onderzocht.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De verdachte bleek een gebroken pos te hebben opgelopen en is in het ziekenhuis behandeld. Hierna is hij ingesloten voor verhoor.