Vier personenauto’s gestolen in Apeldoorn

Geplaatst op 26 januari 2011, om 16:58 uur

APELDOORN – De politie heeft vier aangiftes opgenomen van personenauto’s die zijn gestolen. De auto’s werden tussen maandag 24 en dinsdag 25 januari ontvreemd. Alle auto’s staan inmiddels als gestolen geregistreerd.

Tussen maandagavond en dinsdagavond is er een grijze Volkswagen Golf met het kenteken 72 SX TJ ontvreemd. De auto stond geparkeerd onder een carport bij een woning aan de Aidastraat.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

Op maandagavond werd een  groene Lancia Delta met het kenteken TX NF 69 ontvreemd uit een parkeergarage aan het Marktplein. De eigenaresse werd eerder op de dag beroofd van haar handtas waarin de autosleutel zat.

Op dinsdag is een zwarte mini Cooper met het kenteken 44 PGK 6 ontvreemd vanaf de Kayersdijk. De eigenaar was bij een bedrijf aan de Kayersdijk aan het werk en miste zijn sleutels uit zijn jaszak. Hij kwam er aan het einde van zijn werkdag achter dat zijn auto was ontvreemd.

Op dinsdagavond werd een zwarte Mercedes-Benz Vito ontvreemd vanaf de Nagelpoelweg. De eigenaar was omstreeks 18:30 uur bezig met het in- en uitladen van spullen en liet de auto even onbeheerd achter. De Mercedes heeft het kenteken 9-VBS-75.

Alle auto’s staan bij de politie als gestolen gesignaleerd. De politie onderzoekt of de diefstallen verband houden met elkaar.