Overval op computerzaak Doetinchem

Geplaatst op 21 februari 2011, om 11:24 uur

DOETINCHEM – Maandagochtend 21 februari werd een medewerker van een computerzaak aan De Veentjes in Doetinchem overvallen door drie onbekende personen. Deze gingen er met een onbekend geldbedrag vandoor.

De overval werd rond 08:30 uur gemeld. Drie onbekende personen waren het bedrijfspand binnengedrongen en hadden een medewerker bedreigd. Uiteindelijk is men er met een geldbedrag vandoor gegaan. De daders, twee mannen met een getinte huidskleur en één man met een donkere huidskleur en allen gekleed in donkere kleding, zijn in onbekende richting vertrokken.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De politie kwam direct ter plaatse en heeft nog naar overvallers gezocht, maar hen niet meer aangetroffen. Ook is er direct na de melding een SMS-Alert verstuurd en via twitter opgeroepen om tips door te bellen aan de politie.

De politie heeft de medewerker opgevangen en zijn verklaring opgenomen. Hij zal in contact worden gebracht met Slachtofferhulp. De politie stelt een onderzoek in. Mensen die meer weten over deze overval, kunnen de politie bellen via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.