Overval op snackbar in Doetinchem - GelreNieuws.nl

Overval op snackbar in Doetinchem

Geplaatst op 3 februari 2011, om 22:29 uur

DOETINCHEM – Donderdagavond 4 februari heeft er rond 21:30 uur een overval plaatsgevonden op een cafetaria aan de Potgieterstraat in Doetinchem. De daders zijn te voet gevlucht, met een geldbedrag en een kassalade. Niemand raakte gewond.

Twee mannen kwamen rond 21.30 uur de cafetaria binnen en bedreigden een medewerkster met een vuurwapen, of iets wat er sterk op leek. Op dat moment waren er twee medewerkers en één klant in de zaak. De daders zijn met een geldbedrag en de kassalade lopend gevlucht in de richting van de Catsstraat. De politie kwam direct ter plaatse en heeft nog gezocht naar de mannen, maar hen helaas niet meer aangetroffen.
Door de politie is direct een sms-alert verspreid. Ook is een oproep via Twitter verstuurd.
De politie is op zoek naar getuigen of tips. Ook is de politie benieuwd of iemand mogelijk een gedumpte kassalade heeft gevonden. Men kan hiervoor bellen met 0900-8844 of anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Beide overvallers hebben een getinte huid en zijn ongeveer 1.75 meter lang. Beiden droegen donkere kleding en mutsen of capuchons.

De politie heeft de aanwezigen in de cafetaria opgevangen. Van hen zijn verklaringen opgenomen. Zij zullen in contact gebracht worden met Slachtofferhulp. De politie heeft een onderzoek ingesteld, waaronder een buurtonderzoek.

Beelden: Omroepgelderland.nl

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com