Overval pizzeria Apeldoorn op TV

Geplaatst op 22 februari 2011, om 13:11 uur

APELDOORN – De politie beschikt over camerabeelden van de twee daders, die op dinsdagavond 23 november 2010 een overval pleegden op een pizzeria aan de Arnhemseweg in Apeldoorn. De beelden worden op woensdagavond 23 februari getoond op TV-Gelderland, na de nieuwsbulletins die deze avond ieder uur worden uitgezonden.

De overval vond omstreeks 22.10 uur plaats. Twee nog onbekende jonge mannen waren gewapend met een mes en bedreigden hiermee het personeel en eisten geld. Met hun buit gingen zij er te voet vandoor.

VIDEOBLASTER.showTag('ndm_gelrenieuws_videoblaster');

De overvallers waren tussen de 18 en 23 jaar, rond de 1.70 -1.75 meter lang en hadden een licht getinte huidskleur. Eén van de twee overvallers had een iets gezet postuur en droeg een donkerkleurige jas met capuchon. De tweede man had een normaal postuur en droeg een lange donkere jas met capuchon. Hij was iets langer dan de eerste verdachte en had een smal gezicht.

De politie stelde direct een uitgebreid onderzoek in. Ook is er direct een bericht via SMS-Alert en Twitter verspreid. Tijdens het onderzoek kreeg de politie de beschikking over beelden van een bewakingscamera.

Tips en informatie kunnen bij de politie worden gemeld via 0900-8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.