Politie zoekt getuigen van ongeval met scooter en vrachtwagen in Epe

Geplaatst op 1 februari 2011, om 12:32 uur

EPE – De politie is op zoek naar getuigen van een verkeersongeval dat maandagmiddag 31 januari plaatsvond op de Werlerweg in Epe. Hierbij raakte een 17-jarige scooterbestuurder uit Nijbroek gewond toen hij moest uitwijken voor een passerende truck met oplegger.

Vermoedelijk heeft de bestuurder van de combinatie het ongeval niet opgemerkt en is daardoor doorgereden. Men kan contact opnemen via 0900-8844.

Het ongeval werd om16:15 uur gemeld. De jongen reed op zijn scooter over de Werlerweg in de richting van het viaduct van de snelweg A50, komende uit de richting van Epe. Uit tegenover gestelde richting naderde een truck met oplegger in de kleur rood en blauw. In een bocht moest de scooterbestuurder iets uitwijken voor de truck met oplegger. Hierdoor kwam hij met zijn bromfiets in de berm en viel uiteindelijk in een naastgelegen droge sloot. De jongen is met beenletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen of de betrokken vrachtwagenchauffeur. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.