Politie zoekt taxichauffeur - GelreNieuws        

Politie zoekt taxichauffeur

Geplaatst op 11 februari 2011, om 13:40 uur

APELDOORN – De politie vraagt de taxichauffeur die in de nacht van zaterdag op zondag 6 februari getuige was van een aanrijding met een voetganger op de kruising Deventerstraat/ Noorderlaan in Apeldoorn, contact op te nemen met 0900 – 8844.

De chauffeur was die nacht rond 04.45 uur getuige van een aanrijding tussen een witte auto en een voetganger, die deel uitmaakte van een groepje huiswaarts kerende voetgangers op de Deventertstraat.

De bestuurder van de witte auto is weggereden en de taxichauffeur heeft deze auto in het zicht gehouden. Op de Deventerstraat kwam hij surveillerende agenten tegen en informeerde hen over het gebeurde. De agenten gingen direct achter de auto aan en korte tijd later konden zij een 25-jarige Apeldoorner aanhouden.

Tijdens deze actie werd de identiteit van de taxichauffeur niet bekend. Navraag bij de Apeldoornse taxicentrales, maar ook in Deventer en Vaassen leverde geen bruikbare informatie op. De man reed in een grijze Mercedes met zoals gebruikelijk bij een taxi; blauwe kentekenplaten. De taxichauffeur wordt dan ook gevraagd om contact met de politie Apeldoorn op te nemen. Dit kan via 0900 – 8844.