Zutphenaar verdacht van meerdere inbraken - GelreNieuws.nl

Zutphenaar verdacht van meerdere inbraken

Geplaatst op 1 februari 2011, om 13:14 uur

ZUTPHEN – De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag 1 februari een 35-jarige man uit Zutphen aangehouden. De man wordt ervan verdacht meerdere inbraken te hebben gepleegd bij woningen en winkels in het centrum van Zutphen.

In de loop van de nacht, rond 02.40 uur, kreeg de politie meerdere meldingen van inbraken in het centrum van Zutphen. Zo werden inbraken en pogingen daartoe gemeld op de Frankensteeg, de Laarstraat, de Beukerstraat en de Nieuwstadskerksteeg. De politie kreeg van verschillende getuigen een goed signalement van de dader, die zich op een fiets verplaatste.

Met diverse politie-eenheden werd in het centrum een onderzoek ingesteld. In de Frankensteeg werd een man gesignaleerd die aan het signalement voldeed. Bij het zien van de agenten ging hij er lopend vandoor. De politie kon de verdachte op de Sprongstraat aanhouden. De man is overgebracht naar het politiebureau voor nader verhoor en onderzoek. Het is nog niet duidelijk wat er bij de inbraken is weggenomen. De politie maakt proces-verbaal op. 

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com